Ciències socials i naturals.

EL COS HUMÀ

Aparell excretor.

Resultado de imagen de aparell excretor
 Imagen relacionada

Aparell circulatori.


Video aparell circulatori:Video aparell excretor:Video sistema nerviòs:
Resultado de imagen de l'aparell locomotor 3 primaria


L’APARELL LOCOMOTOR

Resultado de imagen de l'aparell locomotor 3 primariaapa_loco_02

apa_loco_01

Els climogrames són gràfics de doble entrada en les quals es presenten resumits els valors de precipitació i temperatura recollits en una estació meteorològica determinada. 

Generalment es representen els valors mitjans de cada mes de l'any tenint en compte els valors de precipitació atmosfèrica i la temperatura mitjana
 En l'eix horitzontal del climograma hi figuren els mesos de l'any i en l'eix vertical de la dreta l'escala de les temperatures mentre que en l'altre eix vertical, a l'esquerra, l'escala de les precipitacions.

Climograma de Guardamar del Segura.

Climograma, Guardamar del Segura


http://image.slidesharecdn.com/tiposclimaspresentacinfelipemododecompatibilidad-121129054055-phpapp02/95/tipos-climas-presentacin-felipe-modo-de-compatibilidad-9-638.jpg?cb=1354167721
La divisió del món en continents.- Els continents són grans extensions de terres emergides que separen els oceans. Trobem cinc continents: Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa i Oceania.
mapamunid 

Les aigües ocupen tres quartes parts de la superfície terrestre i formen tres grans oceans: el Pacífic, l’Atlàntic i l’Índic. Alguns sectors dels oceans situats al costat de les costes s’anomenen mars (com el Carib o l’Adriàtic). Als oceans i als mars emergeixen algunes porcions de terra envoltades per aigua que s’anomenenilles, i quan s’agrupen formen arxipèlags.


https://mapasinteractivos.didactalia.net/comunidad/mapasflashinteractivos/recurso/continents-i-oceans-com-es-diu/585eb8ba-4639-48ba-a6ae-bfb3e40b4170Quant saps d'Europa?
http://serbal.pntic.mec.es/ealg0027/europa2e.html 

No hay comentarios:

Publicar un comentario